Ingredienser: 500 gram Köttfärs nötfärs 1 st Lök gul 500 gram Keso färskost 4% fett 1 dl Tomatpuré konc konserv 9 st lasagneplattor 3 dl Lättmjölk 1 påse Taco kryddmix I burk Majs Serveringstips:Servera med grönsaker. Variationstips: Använd minimjölk, minikeso och undvik majs för en riktigt smal variant. Byt ut köttfärsen mot tonfisk. Riven morot i färsen eller röda linser. | Gör så här: 1. Sätt ugnen på ca 220 grader. 2. Bryn köttfärs och lök i en panna. Tillsätt mjölk och tomatpuré. 3. Låt puttra i några minuter. Tillsätt lite vatten om såsen känns tjock. 4. Rör ner keso och en burk majs i såsen. 5. Varva med pastaplattor i tre lager och strö lite ost på toppen om du vill. 6. Ställ i mitten av ugnen i 20-25 min. 7. Klart att servera! |
söndag 8 maj 2011
Taco & keso lasagne
Sjukt gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar