söndag 8 maj 2011

Taco & keso lasagne

Sjukt gott!




Tilllagningstid:30 min
Antal kcalorier:390 / portion


Ingredienser:
500 gram Köttfärs nötfärs
1 st Lök gul
500 gram Keso färskost 4% fett
1 dl Tomatpuré konc konserv
9 st lasagneplattor
3 dl Lättmjölk
1 påse Taco kryddmix
I burk Majs
Serveringstips:Servera med grönsaker. 
Variationstips:
Använd minimjölk, minikeso och undvik majs för en riktigt smal variant. Byt ut köttfärsen mot tonfisk. Riven morot i färsen eller röda linser.
Gör så här:

1. Sätt ugnen på ca 220 grader.

2. Bryn köttfärs och lök i en panna. Tillsätt mjölk och tomatpuré.

3. Låt puttra i några minuter. Tillsätt lite vatten om såsen känns tjock.

4. Rör ner keso och en burk majs i såsen.

5. Varva med pastaplattor i tre lager och strö lite ost på toppen om du vill.

6. Ställ i mitten av ugnen i 20-25 min.

7. Klart att servera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar