Ett supersnabbt bröd som kan ätas under Dukan diet, eller när man vill slippa en massa kolhydrater.
Ingredienser: 2 msk Fiberhusk 4 msk Havrekli 2 msk Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 2 st Ägg rått 1 nypa Salt 1 msk sötningsmedel 0,5 tsk Bakpulver | Gör så här: 1. Blanda alla ingredienserna till en jämn smet. 2. Häll smeten i en mikrosäker form och täck formen med plastfilm. 3. Gör några hål i plastfilmen och kör sedan formen i mikrovågsugn på full effekt i ca 5 minuter. 4. Låt därefter brödet svalna något och skär det sedan i 4 bitar. 5. Rosta brödet i brödrost före det skall ätas. Klart att avnjutas! |
tisdag 17 maj 2011
Bröd dukan
Att baka bröd som inte riktigt är bröd:
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar